20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Rita Ora - ținută șoc la British Fashion Awards

(VIDEO) Rita Ora – ținută șoc la British Fashion Awards

-

Rita Ora a șocat cu ținuta sa de la British Fashion Awards 2023 din Londra. Pe spatele ei se vedeau țepi argintii când a ajuns pe covorul roșu.
Vedeta este cunoscută pentru alegerile ei uluitoare și pentru ținutele îndrăznețe.
Cu toate acestea, Rita Ora a dus-o la un nivel cu totul nou. Ea a îmbrăcat o toaletă atrăgătoare pentru British Fashion Awards, la Royal Albert Hall din Londra.

Cântăreața, de 33 de ani, s-a transformat în parte umană, parțial reptilă, în timp ce purta niște țepi argintii de dinozaur pe spate. În timp ce camerele au mărit asupra accesoriului ciudat, Rita s-a asigurat că se înclină pentru a se asigura că spatele ei era afișat.

Stilistul vedetei a făcut o treabă incredibilă, deoarece vârfurile țepilor păreau crescuți din pielea ei pe coloana vertebrală. Rita i-a uimit pe fani în timp ce jumătatea din față a ținutei a sugerat că purta o rochie lungă simplă, neagră.

Veniturile vor fi donate organizației de caritate Breast Cancer Now

Rochia personalizată face parte din colecția Ritei din magazinulPrimark, potrivit Daily Mail.

Rochia în ediție limitată va putea fi cumpărată de azi pentru 50 de lire sterline. Toate veniturile fiind donate organizației de caritate Breast Cancer Now.

Vorbind despre rochie, ea a spus: „Acest design înseamnă foarte mult pentru mine, nu doar pentru că are numele meu pe el, ci pentru că toate veniturile din vânzarea rochiilor vor sprijini cancerul de sân. Este o cauză care sprijină oameni, precum mama mea, care au au luptat atât de curajos și au supraviețuit cancerului de sân.

Vedeta a completat look-ul cu niște sandale cu toc negre cu bretele și brățări argintii groase.

Își purta șuvițele aurii într-un coc jos complicat, în timp ce și-a afișat și gama de tatuaje în rochia fără spate.

Ritei i s-a alăturat soțul Taika Waititi, de 48 de ani, care era îmbrăcat elegant în negru. Realizatorul a purtat o haină lungă, neagră, ​​peste cămașa neagră, pantalonii și pantofii strălucitori.

Cuplul îndrăgostit pozau împreună în timp ce se țineau de mână.

Strângere de fonduri pentru Fundația BFC

Artiste de top precum Kate Moss, Amal Clooney și Gwyneth Paltrow au pășit pe covorul roșu la British Fashion Awards 2023.

Evenimentul, prezentat de brandul de bijuterii Pandora, s-a întors luni seară în locația emblematică din Londra, Royal Albert Hall.
Seara a fost găzduită de radiodifuzorul britanic Maya Jama și artistul muzical Kojey Radical. S-au decernat 16 premii. Nominalizații și câștigătorii TFA sunt votați de un juriu internațional format din peste 1000 de experți din industrie.

Evenimentul servește ca principală strângere de fonduri pentru Fundația BFC, care sprijină creșterea și succesul industriei modei britanice. Fundația este concentrată pe educație, acordarea de granturi și mentorat în afaceri.

BFC a revenit la premiile de design bazate pe gen pentru prima dată de la pandemie.

Personalități de vârf din industrie au fost premiate:

  • Valentino Garavani cu premiul pentru realizare remarcabilă,
  • make-up artistul Charlotte Tilbury cu premiul special de recunoaștere,
  • regretatul Joe Casely-Hayford cu un premiu special postum de recunoaștere.

Sam Smith a acceptat trofeul de inovator cultural pentru crearea momentelor virale ale modei. Ea a apărut îmbrăcată în latex la Brit Awards 2023.

Citește și: (VIDEO) Florence Pugh, lovită în ochi de un obiect aruncat din mulțime

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS