15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmeriţă prinsă cu substanţe interzise în geantă

Jandarmeriţă prinsă cu substanţe interzise în geantă

O angajată a Jandarmeriei din Bucureşti a fost prinsă cu droguri în geantă, duminică, în timpul unei razii în trafic. Femeia, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție, se afla duminică într-un taxi, împreună cu un bărbat, când a fost controlată de poliţişti, în cadrul unei operaţiuni de amploare numită „Blocada“.

Tânăra a fost oprită la un control de rutină în timp ce era în trafic. Polițiștii și colegii ei jandarmi au percheziționat-o, iar în geantă au găsit mai multe pliculețe cu o substanță albă, ce părea a fi cocaină.

Femeia a spus că acele plicuri i le-a dat o prietenă și nu știe ce conțin. Jandarmii au sesizat polițiștii de la Antidrog pentru ca substanța să fie expertizată.

Tânăra lucrează chiar la Brigada Specială a Jandarmeriei, adică la structura care merge alături de polițiștii antidrog la perchezițiile efectuate la traficanți.

Ea a fost timp de două luni și purtător de cuvânt al structurii, iar acum lucrează la Departamentul Juridic.

Ce spune Jandarmeria

Conducerea Jandarmeriei așteaptă rezultatele acestei expertize și ancheta polițiștilor pentru a vedea dacă trebuie să ia măsuri. 

”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanţii BCCO, în vederea continuării cercetărilor. Ne reafirmăm, în mod transparent, aşa cum am făcut-o de fiecare dată,  disponibilitatea de a oferi sprijin necondiţionat instituţiilor statului român şi ori de câte ori ni se vor cere informaţii care pot elucida astfel de situaţii, vom pune la dispoziţie, în regim de urgenţă, toate datele solicitate”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Aceştia au precizat că, după încheierea verificărilor şi comunicarea de către instituţiile abilitate, vor fi dispuse  măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Citeşte şi: Despăgubiri record obținute de un cetățean italian la Tribunalul Gorj – 675.000 de euro!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS