19.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn polițist local bătut de un tânăr pe stradă a murit după două săptămâni de comă

Un polițist local bătut de un tânăr pe stradă a murit după două săptămâni de comă

Un polițist local din Pitești care s-a lovit cu capul de asfalt după ce a fost lovit de un tânăr a murit după ce a stat timp de două săptămâni în comă. 

Tânărul de 20 de ani l-a atacat pe agent pentru că acesta l-a atenționat asupra comportamentului său.  

Polițistul local a murit după două săptămâni în care a fost în comă, iar medicii sperau că își va reveni.

Anchetatorii l-au reținut pe agresor imediat după incident. Dosarul lui va fi acum preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoarea de moarte. 

Poliţist local, bătut de un tânăr pentru că i-a făcut observaţie

Incidentul a avut loc într-o stație de autobuz din centrul orașului Pitești. Poliţistul local i-a atras atenția tânărului că nu are voie să bea pe stradă. Acesta i-a tras un pumn care l-a trântit cu capul de asfalt. Rănile au fost atât de grave încât poliţitstul a ajuns atunci direct în operaţie.

„C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, a transmis la momentul respectiv Primăria Piteşti.

Citeşte şi: Un agent de pază a murit în timpul serviciului, la un mall

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS