15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer de autobuz a dat toţi pasagerii jos pt că l-a enervat plânsul unui bebeluş

Un şofer de autobuz a dat toţi pasagerii jos pt că l-a enervat plânsul unui bebeluş

Un şoferul de la societatea de transport public din Brăila a dat jos toţi pasagerii din autobuz pentru că l-a enervat plânsul unui bebeluş. Apoi, bărbatul a stins lumina în autobuz, a închis uşile şi… a început să vorbească la telefon.

Pasagerii, şocaţi de cele întâmplate, au filmat întreaga scenă.

Martorii şi conducerea societăţii de transport local spun că în autobuz s-ar fi aflat o persoană care vorbea foarte tare la telefon, dar şi un nou-născut care plângea. Aceşti l-ar fi enervat pe şofer întratât încât a dat jos pe toata lumea şi s-a închis în mijlocul de transport.

„Deci omu’ a oprit autobuzu, a dat toţi călătorii jos ca să vorbească el la telefon că nu ştiu ce nu-i convine. Lumea e obosită, vrea să ajungă acasă, el stă şi vorbeşte la telefon. Bătaie de joc”, spune unul dintre călători.

Conducerea societăţii de transport local din Brăila va analiza datele de pe GPS-ul autobuzului pentru a vedea exact la ce oră a ajuns acolo, cât timp a stat pe loc şi care a fost traseul lui până la depou, pentru că el nu şi-a mai continuat traseul din fişa postului, ci a mers direct la autobază.

Acum este cercetat disciplinar şi riscă să îi fie redus salariul cu un anumit procent pentru câteva luni ori desfacerea contractului de muncă.

Citeşte şi: Femeie omorâtă şi incendiată pentru câteva bijuterii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS