14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr băut şi fără permis s-a urcat beat la volan, a lovit o mașină şi a fugit

Un tânăr băut şi fără permis s-a urcat beat la volan, a lovit o mașină şi a fugit

Un tânăr fără permis de conducere s-a urcat băut la volanul unei maşini, a acroşat un autoturism staţionat pe DC 132 şi apoi a fugit, transmite Agerpres.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către o femeie de 28 de ani, din comuna Rafaila, că ar fi fost acroşată, în timp ce se afla în autoturismul său, staţionat pe drumul DC 132 din satul Huc, comuna Todireşti, de către un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi. Conducătorul acestuia a părăsit locul accidentului şi şi-a continuat deplasarea către localitatea Plopasa.

„Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 19 ani, din comuna Todireşti, constatând că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tânărului. Acesta este acuzat de conducere a unui vehicul fără a deţine permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește şi: Două şcoli de şoferi, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS