13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul atacat de urs la Horezu, internat în stare gravă la Craiova. Ce spun medicii

Bărbatul atacat de urs la Horezu, internat în stare gravă la Craiova. Ce spun medicii

Bărbatul atacat de urs la Horezu se află în stare gravă, fiind internat în prezent la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Reprezentanţii unităţii medicale spun că pacientul este în continuare instabil hemodinamic, fiind intubat şi ventilat „pentru a pune în repaos organele vitale”.

Bărbatul este politraumatizat, având fracturi faciale multiple, dar şi fracturi de coaste. Acesta a ajuns la spitalul din Craiova în şoc hemoragic.

Reamintim că miercuri, în urma unui apel la numărul unic de urgentă 112, jandarmii vâlceni au fost solicitați sa intervină in localitatea Urșani, Horezu pentru îndepărtarea unui urs care a atacat o persoana in vârsta de 80 de ani, provocându-i răni în zona feței.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat două echipaje de Jandarmerie, o ambulanță și paznicul de vânătoare, a transmis Jandarmeria Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Horezu. Ulterior, pacientul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Până la sosirea forțelor de ordine, animalul sălbatic intrase în pădure.

Citeşte şi: Pacienţii mai aşteaptă puţin. Centrul de Imagistică de la Filantropia, încă în pregătiri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS