0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat a turnat benzină pe propriul fiu și i-a dat foc

Un bărbat beat a turnat benzină pe propriul fiu și i-a dat foc

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a aruncat cu benzină în holul casei şi pe fiul său şi apoi a dat foc. Flăcările care l-au cuprins pe băiat au fost stinse de mama sa. Victima a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi a fost dusă la spital, potrivit News.ro

Un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Frecăţei, este cercetat pentru violenţă în familie, în forma tentativei de omor calificat comis prin cruzimi. Potrivit anchetatorilor, pe 30 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a aruncat în mod intenţionat cu benzină în interiorul unui corp de clădire, precum şi asupra fiului său, în vârstă de 24 de ani, după care a aprins substanţa inflamabilă, provocându-i acestuia arsuri pe circa 20-30% din suprafaţa corpului.

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat iniţial familia cu autoincendierea sa. Ulterior, în condiţiile în care avea asupra lui substanţa inflamabilă şi în timp ce îşi ameninţa membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei în care aceştia se aflau şi a aprins substanţa inflamabilă. Întrucât benzina a fost aruncată şi în direcţia lui F.V., articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a braţelor. Intervenţia imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Un echipaj de ambulanţă l-a transportat pe tânăr la spital.

Tatăl acestuia a fost reţinut pentru 24 de ore. Apoi a fost prezentat Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: A murit încă o persoană rănită în explozia de la Crevedia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS