17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a băut antigel după ce s-a certat cu iubita

Un bărbat a băut antigel după ce s-a certat cu iubita

Un bărbat, de 52 de ani, din Botoșani, a fost dus la spital în stare gravă după ce a băut antigel. El a încercat să se sinucidă după ce s-a certat la telefon cu iubita. Angajatul unei firme de pază a auzit discuția și a sunat la 112.

Incidentul a avut loc miercuri noapte într-o zonă de la marginea orașului. Paznicul, aflat într-o mașină, l-a auzit pe bărbat certându-se, printr-un apel video, cu femeia. După ce a amenințat că se sinucide, vocea bărbatului nu s-a mai auzit. Paznicul și-a aprins lanterna și s-a dus repede să-l caute.

Bărbatul înghiţise soluţia toxică și avea spume la gură. Paznicul a sunat imediat la 112.

„Vorbea la telefon, plângând, și zicea că se omoară. El nu m-a văzut, dar eu l-am urmărit când am auzit ce zice, eram într-o mașină. Dintr-o dată, s-a pus în iarbă și nu se mai auzea nimic. Doar se vedea lumina de la telefon și se auzea cum striga femeia de la telefon: măi, măi! Și m-am dus cu lanterna și l-am găsit cu antigelul lângă el, făcea spume, am sunat imediat la 112”, a declarat martorul pentru presa locală.

Salvatorii au ajuns rapid însă starea bărbatului era deja un gravă. A fost dus la spital, unde medicii au un pronostic rezervat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Femeie înjunghiată de fostul soț în parcarea unui mall

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS