5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat anchetat după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti

Bărbat anchetat după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti

Un bărbat este cercetat sub control judiciar de procurorii din Călăraşi, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti, scrie News.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi au transmis, vineri, că un bărbat de 31 de ani este anchetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

“La data de 19.08.2023, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au fost sesizate, prin intermediul serviciului de urgenţă 112, cu privire la o stare de tulburare a ordinii şi liniştii publice, pe raza municipiului Călăraşi. 

În acest context, inculpatul C.I. a adoptat un comportament agresiv faţă de echipajul de intervenţie prezent la faţa locului, proferând ameninţări cu acte de violenţă fizică şi suprimarea vieţii la adresa celor două persoane vătămate, agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, acţiuni de natură să le producă acestora o stare de temere”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore. Apoi procurorul de caz a decis cercetarea acestuia sub control judiciar.

Citește și: Magazin Profi din Târgu Jiu, amendat de Protecția Consumatorilor cu 15.000 de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS