18.9 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn adolescent s-a urcat băut la volan și a intrat într-un stâlp, care a căzut pe o casă

Un adolescent s-a urcat băut la volan și a intrat într-un stâlp, care a căzut pe o casă

Un adolescent de 14 ani s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp de susţinere a cablurilor electrice. Băiatul a scăpat teafăr, însă autoturismul a fost avariat, la fel şi acoperişul unui imobil peste care s-a prăbuşit stâlpul, informează Monitorul de Făgăraș.

Conform poliţiştilor, accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, la ora 5.00.

„În urma unui apel 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au fost direcţionaţi pe DC 28, în localitatea Netuş, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. La faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuş”, a transmis vineri IPJ Sibiu.

Potrivit poliţiei, minorul ar fi condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiştat. În localitatea Netuş ar fi pierdut controlul maşinii și ar fi părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică, care a căzut peste acoperişul unui imobil.

Minorul a fost testat de către poliţiştii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri i-au deschis băiatului dosar penal pentru infracţiunea de conducere fără permis.

Citește și: Vâlcea: Tineri reținuți pentru că și-au însușit o mașină, pe care au condus-o deși nu aveau permis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS