0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Tineri reținuți pentru că și-au însușit o mașină, pe care au condus-o deși nu aveau permis

Vâlcea: Tineri reținuți pentru că și-au însușit o mașină, pe care au condus-o deși nu aveau permis

Polițiști din cadrul Secției nr. 8 Lăpușata au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi tineri, de 17 și 19 ani, ambii din localitatea Cernișoara. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Pe 26 august, cei doi ar fi primit de la o persoană un autoturism pentru a merge din Horezu la Cernișoara. După ce și-au făcut treaba, tinerii au refuzat să dea mașina apoi, solicitând chiar și o sumă de bani pentru a o returna.

Tinerii au fost identificați de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Joi, 14 septembrie, au fost desfășurate două percheziții domiciliare la Cernișoara, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și bani.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate trei plicuri ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, două pacheţele cu conținut vegetativ, patru bile cu substanţă albă şi un fragment de ţigaretă, precum și un cântar electric.

Tot joi, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Vineri urmează să fie prezentați instanței pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Citește și: Bărbat salvat de pompieri din fântâna în care a vrut să se ascundă de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS