14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat condamnat la închisoare după ce a ameninţat-o cu moartea pe învăţătoarea fiului său

Bărbat condamnat la închisoare după ce a ameninţat-o cu moartea pe învăţătoarea fiului său

Un bărbat a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu suspendare după ce a ameninţat-o cu moartea pe învăţătoarea fiului său, scrie Replica Online.

O învăţătoare din județul Tulcea a fost amenințată cu moartea de tatăl unui elev, chiar pe grupul de WhatsApp al clasei. Înfuriat că i-a scăzut nota la purtare fiului său, bărbatul a lăsat pe grupul cu părinții mai multe mesaje audio, în care îi adresează injurii și amenințări învățătoarei, dar și soțului acesteia.

Incidentul a avut loc în 7 iunie 2022, când învățătoarea preda la clasa a IV-a, în cadrul Școlii Gimnaziale din localitatea Zebil, județul Tulcea.

La sfârșitul semestrului II, dascălul a trimis o notificare părinților băiatului, în care îi înștiința că i-a scăzut nota de purtare fiului lor. Tatăl băiatului s-a enervat și, într-un moment de furie accentuat de starea de ebrietate, a trimis, la ora 21.55, trei mesaje audio pe grupul de WhatsApp cu părinții elevilor de la clasă. Acestea conțineau injurii și amenințări la adresa femeii, dar și a soțului acesteia: „Las’ că te prind, te bat și pe tine și pe el! Pe el oricum îl bat, oricum știi că pe el l-am mai fugărit cu toporul… Ție îți tai gâtul! Te omor!”.

În aceeași seară, cu doar câteva ore înainte, bărbatul îl sunase și pe soțul învățătoarei, care e polițist. După ce l-a agresat verbal și l-a amenințat cu bătaia, bărbatul i-a trimis, la ora 19.52, și două mesaje scrise pe telefonul mobil, prin care a continuat cu amenințările.

Pentru fapta sa, tatăl elevului de clasa a IV-a a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu suspendare. Sentința dată pe 30 august 2023 nu este definitivă. 

Citeşte şi: O șoferiță a intrat în refugiul pentru pietoni dintr-o stație de tramvai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS