9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO șoferiță a intrat în refugiul pentru pietoni dintr-o stație de tramvai

O șoferiță a intrat în refugiul pentru pietoni dintr-o stație de tramvai

O șoferiță, de 66 de ani, din Ilfov, a distrus o stație de tramvai din Galați, după ce a pierdut controlul mașinii, a intrat direct în stație și a ajuns pe refugiul pentru pietoni.

Joi, în jurul orei 14.03, IPJ Galați a fost sesizat prin 112 că pe bulevardul George Coșbuc, în apropiere de intersecția cu Drumul de Centură, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie, de 66 de ani, din localitatea Fetești, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe calea de rulare a tramvaiului pe bulevardul George Coșbuc, când a ajuns în dreptul stației ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat în impact cu stația, apoi a ricoșat în refugiul pentru pietoni. Acolo a lovit gardul de protecție, precum și semaforul electric aflat în zona respectivă.

În urma acestui eveniment rutier autovehiculul a fost avariat și au rezultat doar pagube materiale, fără a fi rănită nicio persoană. În autoturism se mai afla și soțul conducătoarei auto. Cei doi au refuzat evaluarea medicală la fața locului pe care urma să o acorde echipajul medical de la ambulanță.

Conducătoarea auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Şoferiţa a fost amendată cu 580 lei pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor şi marcajelor de obligare, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Citeşte şi: Poliţistă omorâtă în bătaie cu o bâtă de baseball pe o stradă din Franţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS