25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie omorâtă de tramvai când încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica ei cu handicap

Femeie omorâtă de tramvai când încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica ei cu handicap

O femeie din Arad a murit luni, după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon. Uşile s-au închis când femeia încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica ei de 12 ani, cu handicap.

Incidentul a avut loc într-o staţie de tramvai de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare. Nu a vrut să de-a drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, apoi a căzut pe liniile de tramvai.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Ea a murit câteva ore mai târziu la spital.

Fetiţa victimei, în vârstă de 12 ani, se află în atenţia serviciilor de asistenţă socială.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroşat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii au întocmit dosar pentru ucidere din culpă.

Vatmanul s-a asigurat la plecarea din stație

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că accidentul a avut loc pentru că vatmanul nu s-a asigurat corespunzător la plecarea din staţie.

„O doamnă încerca să coboare căruciorul cu fetiţa ei cu grad de handicap, moment în care uşile s-au închis, vatmanul nu a observat, nu s-a asigurat bine în oglinzi, şi a fost târâtă după tramvai, ajungând ulterior între peronul staţiei şi tramvai. Din păcate, a intervenit decesul femeii. Cazul este cercetat penal de Poliţie şi Parchet, aşteptăm concluziile anchetei”, a declarat directorul CTP Arad.

Citește și: Româncă găsită moartă într-un canal din Belgia, cu mâinile și picioarele legate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS