19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâncă găsită moartă într-un canal din Belgia, cu mâinile și picioarele legate

Româncă găsită moartă într-un canal din Belgia, cu mâinile și picioarele legate

O româncă, de 35 de ani, a fost găsită moartă, în Belgia, la trei zile după ce fusese dată dispărută. Femeia ar fi fost găsită într-un canal, legată la mâini și picioare, aproape de casa în care locuia împreună cu soțul și băiețelul lor.

Femeia a fost dată dispărută joi, 10 august, de către soțul ei. Autoritățile belgiene au lansat imediat un apel public pentru a o găsi. Fotografia și descrierea Vioricăi au fost distribuite de poliție, potrivit jurnalemigrat.ro.

„Joi, 10 august 2023, în jurul orei 7:00, Viorica Petreanu și-a părăsit locuința din Jozef Huysmanslaan, Beersel, pentru a merge la brutărie. De atunci, nu a mai fost văzută. Viorica are 1,70 m înălțime, constituție normală, păr lung și negru și ochi negri. Detalii despre vestimentația ei la momentul dispariției nu sunt disponibile,” au transmis oficialii belgieni.

Familia se întorsese dintr-o vacanță în Moldova și, a doua zi, dimineața, Viorica plecase să cumpere croissante pentru micul dejun.

Zeci de români din zona capitalei Bruxelles, acolo unde locuia Viorica, s-au mobilizat, de joi, pentru a o găsi. Au fost tipărite și lipite afișe în zonă, au fost postate pe grupurile de Facebook anunțuri, a fost căutată de foarte mulți voluntari.

Poliția belgiană a confirmat descoperirea tragica duminică seară. „Trupul neînsuflețit al Vioricăi Petreanu, dispărută la Beersel pe 10/08/2023, a fost găsit. Mulțumim pentru colaborare”.

Citește și: Doi morți și un rănit grav după ce un șofer fără permis a intrat într-un stâlp

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS