17.8 C
Craiova
duminică, 1 octombrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn copil de șapte ani a dat foc la casă cu părinții înăuntru

Un copil de șapte ani a dat foc la casă cu părinții înăuntru

Un copil de șapte ani a dat foc la casă cu părinții înăuntru. Din fericire, toți cei aflați în locuință au supraviețuit, doi dintre ei suferind arsuri ușoare, scrie Observatornews.

Copilul a fost acuzat de incendiu de gradul I, potrivit Departamentului Sheriffului Jackson County din Virginia de Vest.

O imagine de-a dreptul tulburătoare postată pe Facebook a arătat locuința cuprinsă, în întregime, de flăcări, potrivit Mirror.

Două persoane au suferit arsuri ușoare, dar toți cei din casă au supraviețuit, a spus poliția.

Copilul a fost arestat miercuri seară. Autoritățile au raportat că băiatul a dat foc casei, în timp ce părinții lui dormeau. Poliția nu a oferit mai multe informații, spunând că este un caz „sensibil”.

„În această seară, un minor de șapte ani a fost arestat și acuzat de incendiere la gradul I, după a dat foc locuinței sale intenționat, cu părinții care dormeau înăuntru. Două persoane au avut arsuri ușoare, dar toată lumea a ieșit cu viață din casă. Nu vor fi făcute publice alte informații cu privire la anchetă din cauza caracterului sensibil al cazului”, a declarat poliția.

Acuzații pot fi aduse împotriva copiilor din Virginia de Vest prin citare sau dacă se face o plângere penală.

Citește și: A murit actorul Sergio Calderón, cunoscut din „Pirații din Caraibe” și „Man in Black”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS