13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu turnat detergent în apa fântânii arteziene

Au turnat detergent în apa fântânii arteziene

Persoane neidentificate au turnat o substanţă care produce spumă, cel mai probabil detergent, în apa unei fântâni arteziene. Incidentul a avut loc în centrul municipiului Ploieşti, în apropiere de sediul primăriei. Nu este prima dată când are loc un astfel de incident în Ploieşti. În vara anului trecut, a fost turnat detergent în mai multe fântâni arteziene din oraş, informează News.ro.

Informaţia a fost făcută publică, marţi, de societatea care se ocupă de întreţinerea domeniului public. SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL aparţine Consiliului Local Ploieşti. 

”Prin eforturi susţinute, angajaţii societăţii noastre continuă activităţile de întreţinere a fântânilor arteziene din oraş, în scopul de a asigura buna funcţionare a acestora şi a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ, care vandalizează aceste obiective, chiar şi la scurt timp după repararea lor”, au transmis reprezentanţii firmei.

Cetăţenii care constată acte de vandalism sunt rugaţi să sune la Dispeceratul RASP (0244/984) şi Poliţia Locală (0244/954).

Şi în vara anului trecut, persoane necunoscute au turnat, cel mai probabil, detergent în mai multe fântâni arteziene din Ploieşti. 

Autorităţile din Ploieşti se confruntă frecvent cu acte de vandalism. În diverse zone ale municipiului au fost distruse locuri de joacă sau mobilierul din parcuri.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Un angajat al Edilitara a amenințat că se aruncă de pe un bloc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS