20.4 C
Craiova
duminică, 28 mai, 2023
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Bobby Păunescu, invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai

(VIDEO) Bobby Păunescu, invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai

-

Bobby Păunescu, cunoscut regizor, producător, scenarist și om de afaceri, a fost invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Bobby Păunescu, pe numele său real George Marius Păunescu, este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu.

Păunescu este producător şi regizor. Filmul său Moartea domnului Lăzărescu a câştigat la Cannes, în 2005, premiul Un Certain Regard.

Citește și: Investigațiile PET-CT vor putea fi prescrise direct de medici 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Minoră de 17 ani, dată dispărută de tatăl său

O fată de 17 ani, din comuna gorjeană Căpreni, a dispărut fără urmă de acasă. Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați de un bărbat din comuna Căpreni, despre faptul că la data de 27 mai, fiica sa Udrea Lucia Maria, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,70-1,75, constituția atletică, greutate 90 kg, păr lung, vopsit negru, față rotundă, aspect îngrijit. La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni de trening de culoare negru, bluză de trening de culoare albastru, iar în picioare purta o pereche de papuci de cauciuc de culoare albastru. "Dacă aveți informații utile care să conducă la depistarea acesteia, apelați numărul unic de urgență 112 sau anunțati cea mai apropiată unitate de poliție.", conform IPJ Gorj.

ȘTIRI GdS