10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer mort la spital, unde fusese dus încătuşat de poliţişti

Şofer mort la spital, unde fusese dus încătuşat de poliţişti

Un şofer a murit la spital, unde fusese dus încătuşat de poliţiştii care suspectau că e drogat. Bărbatul de 31 de ani a fost implicat, duminică noapte, într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Necropsia arată că suferea de o afecţiune cardiacă şi că aceasta a fost cauza decesului. Poliţia aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice şi pentru alcoolemie, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, pe o stradă din Ploieşti. Şoferul a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Poliţiştii îl duseseră acolo încătuşat, suspectând că este drogat.

”Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun, ar fi acroşat un alt autoturism. care se afla parcat în dreptul unui imobil. Ulterior şi-a continuat deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând într-o ţeavă de gaze. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanţe psihoactive, poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior a fost constatat decesul acestuia”; au transmis, marţi, reprezentanţii Poliţiei judeţene Prahova. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova. Necropsia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă şi a fost cauzată de o insuficienţă cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

”Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul” precizează Poliţia Prahova. 

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele toxicologice şi cele privind alcoolemia şoferului.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă: Revendicările salariale ale profesorilor vor fi rezolvate în legea salarizării unitare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS