14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea se încălzește

Vremea se încălzește

Sâmbătă, 20 mai 2023, vremea va fi caldă. Pe alocuri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și averse. Află de pe a1.ro cum va fi azi vremea în București și în restul României.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 20 mai 2023. Vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 21 și 27 de grade și minime între 8 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiunile intramontane.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și izolat descărcări electrice, după-amiaza și seara, pe alocuri în zonele montane și submontane și pe spații mici în restul teritoriului (cu probabilitate mai mare în sud).

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări îndeosebi pe parcursul zilei în zona montană înaltă, precum și în regiunile sud-estice, dar și în timpul averselor, în general cu viteze de 40…60 km/h.

Iată care sunt temperaturile maxime sâmbătă, 20 mai 2023, șansele de precipitații, procentul de umiditate și viteza vântului în Craiova:

Craiova: 25 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 51%, Vânt: 21 km/h

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS