17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Putin, luat la mișto la Eurovision. Trupa de rock din Croația a cântat în chiloți

(VIDEO) Putin, luat la mișto la Eurovision. Trupa de rock din Croația a cântat în chiloți

-

Reprezentanta Croației la Eurovision 2023, trupa de rock Let 3, una dintre cele mai exentrice apariții de la Liverpool, a cântat „Mama SC”, o piesă antirăzboi și o metaforă pentru Federația Rusă.

„Mamă, mă duc să mă joc / Mamă, mă duc la război” au cântat băieții de la Let 3.

Într-un interviu, trupa, formată din Damir Martinović, Zoran Prodanović, Ivan Bojčić, Dražen Baljak și Matej Zec, a declarat că titlul melodiei este o referire la litera rusă Shcha.

Trupa de rock, ironie la adresa lui Putin

Membrii trupei au spus că melodia îi ironizează pe dictatori pentru că sunt „copilăroși”, și pun un accent deosebit pe Vladimir Putin și decizia sa de a invada Ucraina în 2022.

În melodie „Mama SC”, trupa face referire la un tractor de mai multe ori, acesta fiind menit să îl simbolizeze pe președintele belarus Alexander Lukașenko.

Acesta a sprijinit invazia lui Putin în Ucraina, permițându-i să lanseze atacuri de pe teritoriul Belarusului, și i-a făcut cadou un tractor la cea de-a 70-a aniversare lui Putin.

Îmbrăcați în haine pătate de sânge

Croații de la Let 3 au urcat pe scenă îmbrăcați în haine pătate de sânge și haine militare, ca mai apoi să se dezbrace.

Membrii trupei au mărșăluit pe scenă purtând uniforme de soldat și au început să scandeze, înainte de a se dezbrăca în lenjerie intimă și de a flutura rachete uriașe.

Trupa e cunoscută pentru gesturile indecente pe care le face în timpul concertelor. Ea și-a câștigat o reputație pentru spectacolele live controversate și uneori obscene. În țara natală a fost amendată după ce în timpul unui spectacol au rămas în fundul gol.

Pe parcursul carierei, membrii trupei Let 3 și-au exprimat sprijinul pentru drepturile femeilor și LGBT și au luat poziție împotriva politicii conservatoare.

CITEȘTE ȘI: Șoferi morți de beți la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS