16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA comandat uciderea fiicei sale ca să-i moștenească apartamentul

A comandat uciderea fiicei sale ca să-i moștenească apartamentul

O femeie din Rusia a comandat uciderea fiicei sale. Aceasta a fost dispusă să plătească 80.000 de ruble pentru a-i moșteni apartamentul, scrie Digi24.

Femeia, de 67 de ani, din Krasnoyarsk, a vorbit despre intențiile ei cu un apropiat. Acesta i-a spus că știe pe cineva care ar putea să o ajute.

În luna aprilie, cunoștința a intermediat o întâlnire, într-un parc, între femeie și potențialul asasin. Cei doi au discutat detaliile și metoda de comitere a crimei.

Femeia i-a promis ucigașului 80.000 de ruble, adică în jur de 1.040 de dolari. Banii urma să fie plătiţi când acesta prezenta dovezi ale comiterii crimei, potrivit The Jerusalem Post.

Presupusul ucigaș a mers direct la poliție și a denunțat-o pe femeie. Pentru a aduna probele necesare unei condamnări, polițiștii i-au cerut să joace în continuare rolul asasinului și l-au ajutat să pună în scenă crima.

Oamenii legii au anunțat-o pe victima de 48 de ani despre intențiile mamei sale. Ei i-au cerut un obiect personal, pe care „asasinul” să-l prezinte drept dovadă a morții ei.

Pe 3 mai, „asasinul” a informat-o pe mamă că i-a înjunghiat fiica de mai multe ori cu un cuțit. I-a dat femeii geanta fiicei, cu toate documentele și obiectele personale drept dovadă.

În aceeași zi, femeia i-a transferat cele 80.000 de ruble promise în cont. După transfer, poliția a arestat-o pentru tentativă de asasinat.

Citește şi: Un bijutier de lux a înscenat jaful propriului magazin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS