19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePistol din aur, găsit în bagajul unei femei, pe un aeroport 

Pistol din aur, găsit în bagajul unei femei, pe un aeroport 

Pistol din aur a fost găsit în bagajul unei femei, pe un aeroport. O femeie din SUA a fost arestată la Sydney după ce angajații aeroportului i-au găsit în bagaj un pistol din aur, potrivit CNN.

Femeia de 28 de ani, care a sosit duminică la Sydney cu o aeronavă care decolase din Los Angeles, nu deține permis pentru arme foc în Australia. Aceasta nu deţine nici certificat de importator, a anunțat Poliția de frontieră australiană. Australia are unele dintre cele mai stricte legi din lume privind deținerea de arme. Este ilegal ca o persoană să introducă arme de foc în țară fără o aprobare prealabilă.

Pedeapsa maximă pentru această infracțiune este de 10 ani de închisoare. Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost dusă luni într-o instanță locală. Aceasta a fost eliberată pe cauțiune. Ea riscă să fie deportată.

Australia este adesea prezentată drept exemplu pentru modul în care a reglementat deținerea armelor de foc. A reuşit să reducă numărul de decese cauzate de arme. Țara a implementat măsuri ample de control după ce un bărbat a ucis 35 de persoane în Port Arthur, Tasmania, în aprilie 1996.

Citeşte şi: Invazie de omizi toxice în Marea Britanie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS