18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBeți sau drogați la volan, în Craiova. Zeci de șoferi din Dolj au rămas fără permis

Beți sau drogați la volan, în Craiova. Zeci de șoferi din Dolj au rămas fără permis

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au depistat în trafic mai mulți doljeni beți sau drogați la volan. Au fost legitimate și verificate peste 370 de persoane, fiind controlate și 350 de autovehicule.

Polițiștii au dat 329 de amenzi, în valoare totală de peste 95.000 de lei. Totodată, au fost reținute 44 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate și 9 infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

Depistat la volan sub influența a două substanțe psihoactive

În cursul zilei de 21 aprilie a.c., ora 16.00, un craiovean de 35 de ani a fost depistat conducând drogat pe strada Brazda lui Novac, din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul drugtest. Rezultatul a fost pozitiv la substanțele amphetamină și cannabis. Craioveanul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice și s-a ales cu dosar penal.

Pe bulevardul 1 Mai, sub influența alcoolului

În noaptea de 21/22 aprilie a.c., ora 02.50, un alt craiovean a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai sub influența alcoolului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Tânăr depistat la volan fără permis de conducere

În seara de 22 aprilie, ora 20.30, polițiștii craioveni au mai depistat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carlo Dalla Barba, fără permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Deținuții grațiați ca să devină mercenari Wagner își terorizează concetățenii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS