17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeia și-a ucis soțul și s-a sinucis din cauza unui test de paternitate

O femeia și-a ucis soțul și s-a sinucis din cauza unui test de paternitate

Un judecător din Turcia a fost ars cu ulei încins și înjunghiat de soție după ce testul de paternitate a arătat că nu era tatăl biologic al copilului lor. Femeia a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei, conform Observatornews.

Necmi Arslan, de 54 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul. Bărbatul locuia cu soția sa, Hande, de 43 de ani, și cu copilul care credea ca este fiul lui biologic. Se crede că a fost ucis de soție după ce a confruntat-o cu dovezi că nu este tatăl copilului.

Cei doi s-au cunoscut când Necmi judeca divorţul lui Hande de fostul ei soț. Când femeia i-a spus că este însărcinată cu copilul lui, a crezut-o și s-a căsătorit cu ea când s-a încheiat divorțul.

Testul de paternitate a scos la iveală minciuna femeii

Când Hande a rămas însărcinată, cuplul a decis să păstreze secretul până la încheierea procesului de divorţ, potrivit presei locale. Femeia i-ar fi spus judecătorului că nu vrea să întrerupă sarcina.

Adevărul a ieșit la iveală când Necmi a încercat să se înregistreze ca tată al băiatului, iar instanța a solicitat un test ADN de paternitate. Rezultatul acestuia a arătat că era o probabilitate de 99,99% ca fostul soț al lui Hande să fie tatăl copilului.

Anchetatorii cred că situaţia a degenerat când bărbatul și-a confruntat soția. Hande ar fi luat o tigaie cu ulei încins și ar fi aruncat-o către soțul ei, înainte de a-l înjunghia în mod repetat. După ce și-a dat seama ce făcuse, ea ar fi sărit pe fereastra apartamentului de la etajul al treilea. Femeia a murit la spital din cauza rănilor.

După tragicul incident, copilul ar fi fost predat tatălui său biologic. Femeia mai avea un copil de cinci ani din prima căsătorie.

Citește și: O fetiță și părinții ei, împușcați de un vecin supărat din cauza unei mingi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS