30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO fetiță și părinții ei, împușcați de un vecin supărat din cauza unei mingi

O fetiță și părinții ei, împușcați de un vecin supărat din cauza unei mingi

O fetiţă de şase ani şi părinții ei au fost împuşcaţi de un vecin în statul american Carolina de Nord. Bărbatul s-a supărat că o minge de baschet cu care se juca copilul s-a rostogolit în curtea lui, scrie Ziare.com.

Incidentul a avut loc miercuri. Câțiva copii se jucau cu o minge de baschet, care s-a rostogolit în curtea lui Robert Singletary. Bărbatul se mutase de curând şi era adesea supărat pe copiii din zonă, spun vecinii.

Singletary a ieșit din casă supărat, după ce mingea s-a rostogolit în curtea lui, şi a început să tragă cu o armă într-un vecin.

William White şi fiica sa, Kinsley, în vârstă de şase ani, au fost grav răniţi. White avea propria sa armă şi a încercat să tragă şi el în Singletary.

”S-a uitat la soţul meu şi la fiica mea şi le-a spus: „O să vă omor”, a relatat mama lui Kinsley, Ashley Hilderbrand. Aceasta a fost zgâriată de un glonţ şi s-a întors acasă miercuri, după ce a fost externată din spital.

Fetița a avut nevoie de copci din cauza fragmentelor de gloanţe din obraz.

Tatăl ei a fost grav rănit după ce a fost împuşcat în spate.

Singletary a rămas în libertate și a fugit în alt stat. Poliţia i-a avertizat pe localnici că este înarmat şi periculos. Joi seară, el s-a predat autorităţilor din Tampa, Florida.

Singletary a mai fost acuzat în decembrie că şi-a agresat iubita cu un baros în miniatură şi a sechestrat-o în apartamentul lor timp de două ore în timp ce sângera, a raportat ABC News.

Citește și: Container plin cu aur, furat de pe un aeroport din Canada

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS