2.6 C
Craiova
marți, 22 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer fără permis a lovit un pieton și două mașini parcate

Un șofer fără permis a lovit un pieton și două mașini parcate

Un șofer fără permis, aflat la volanul unui utilaj agricol, a lovit un pieton și două mașini parcate, una dintre ele fiind proiectată într-o țeava de gaze pe care a rupt-o. În urma accidentului, joi după-amiază, pe DN 1, de şoferul unui utilaj agricol, care nu are permis de conducere, scrie Agerpres.

Evenimentul rutier a avut loc la Pucheni.

Un bărbat, de 31 de ani, în timp ce se deplasa cu un utilaj agricol pe DN 1, în momentul efectuării unui viraj la stânga pe DJ 139, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme care se aflau staţionate, unul dintre ele fiind proiectat într-o conductă de gaze.

Totodată, bărbatul ar mai fi acroşat şi un pieton, o femeie de 43 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La faţa locului a intervenit personalul abilitat în vederea remedierii avariei conductei de gaze.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă. 

Citeşte şi: 18.000 de vaci au murit la o fermă care a luat foc în urma unei explozii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS