12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞef de tren înjunghiat de un pasager nervos

Şef de tren înjunghiat de un pasager nervos

Un șef de tren de la CFR Călători a fost înjunghiat de un pasager nervos, în stația Curtici din Arad. Trenul plecase de la Budapesta, cu destinația Timișoara, informează Antena3.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 8 aprilie, în trenul IR 377 al CFR Călători, care plecase din gara Budapest Keleti, la ora 13.10, și trebuia să ajungă la Timișoara Nord la ora 19.36.

„În jurul orei 18.00, în stația Curtici, un pasager a vrut să coboare din tren după închiderea automată a ușilor, încercând să spargă geamurile cu un stingător. Un gest inexplicabil, din moment ce respectivul își cumpărase bilet de tren din stația Curtici”, spun cei de la Club Feroviar. 

În acel moment a intervenit șeful de tren, pentru a-l calma pe pasagerul recalcitrant, însă a fost înjunghiat de două ori.

Șeful de tren s-a luptat cu agresorul și a pus mâna pe lama cuțitului, s-a tăiat, dar a reușit să îl imobilizeze pe agresor până la stația Arad.

Individul recalcitrant a fost predat echipajului de la Poliția Transporturi Feroviare.

Șeful de tren a avut noroc pentru că, fiind îmbrăcat gros, lama cuțitului nu a atins organele interne. El a fost externat în aceași seară, la cerere.

Citeşte şi: O femeie l-a ucis pe fostul concubin când acesta i-a cerut să facă sex

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS