16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferiţă bătută de doi tineri, care i-au tăiat şi cauciucurile maşinii

Şoferiţă bătută de doi tineri, care i-au tăiat şi cauciucurile maşinii

O femeie a fost bătută de doi tineri, care i-au tăiat şi cauciucurile maşinii cu un cuţit, după ce aceasta a acroşat accidental autoturismul în care se aflau cei doi, care era staţionat lângă un parc din Ploieşti. Băieţii sunt cercetaţi în stare de libertate, informează News.ro.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Sălii Sporturilor din Ploieşti, care deserveşte unul dintre cele mai mari parcuri din oraş. 

Femeia agresată, în vârstă de 20 de ani, a acroşat şi avariat uşor autoturismul în care se aflau cei doi tineri, de 17, respectiv 19 ani ,şi care era parcat regulamentar. Între cei trei a pornit o ceartă, femeia susţinând că este nevinovată, moment în care tânărul de 19 ani a înjurat-o şi lovit-o peste faţă, iar celălalt i-a tăiat cu un cuţit trei dintre cauciucurile maşinii.

După incident, cei doi au plecat. Poliţiştii, sesizaţi de către femeia lovită, au găsit maşina în care se aflau suspecţii pe o stradă din Ploieşti.

Cei doi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Citeşte şi: Chitaristul trupei ABBA a murit de cancer la 70 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS