22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat din Satu Mare a vrut să vândă o femeie pentru 1.000 de euro

Un bărbat din Satu Mare a vrut să vândă o femeie pentru 1.000 de euro

Un bărbat din Satu Mare este cercetat pentru trafic de persoane după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce intenţiona să vândă o femeie pentru 1.000 de euro, informează News.ro.

Anchetatorii afirmă că femeia de 32 de ani fusese adusă în România din Belgia, cu promisiunea că va fi angajată ca menajeră, fusese obligată să se prostitueze pentru tânărul de 22 de ani, însă acesta a decis să o vândă când a constatat că nu reuşeşte să obţină suficienţi bani de pe urma ei.

”Cercetările au relevat faptul că inculpatul a recrutat în cursul lunii ianuarie 2023, pe teritoriul Belgiei, persoana vătămată, pe care a transferat-o în România, sub pretextul că va desfăşura activităţi de menaj. Inculpatul a adăpostit persoana vătămată într-o localitate din judeţul Satu Mare şi a exploatat-o sexual prin obligarea acesteia să presteze servicii sexuale pentru diferite persoane. Întrucât a considerat că nu poate obţine venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1.000 de euro, persoana vătămată fiind indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de DIICOT.

Miercuri, suspectul a fost prins în timp ce încerca să o vândă pe femeie. El a fost reţinut pentru trafic de persoane, iar joi Tribunalul Satu Mare a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia pe care tânărul a încercat să o vândă a fost dusă într-un centru social.

Citeşte şi: Pregătiri pentru deschiderea târgului de miei de la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS