16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSilvio Berlusconi este bolnav de leucemie

Silvio Berlusconi este bolnav de leucemie

Politicianul italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de leucemie. El a fost internat miercuri la Terapie Intensivă, la Spitalul San Raffaele din Milano, scrie News.ro.

Fostul premier italian a fost spitalizat într-o unitate de chirurgie cardiacă la Spitalul San Raffaele, în urma unor probleme respiratorii, a declarat pentru AFP o sursă din anturajul său.

„Am discutat în această dimineaţă (joi – n.r.) cu profesorul Zangrillo (medicul personal al lui Berlusconi – n.r.) şi mi-a spus că Berlusconi a petrecut o noapte calmă, este în stare stabilă”, a anunţat vicepremierul şi totodată ministrul italian de Externe, Antonio Tajani, foarte apropiat de Silvio Berlusconi, joi, într-un interviu acordat Rai Uno, însă fără să evoce diagnosticul de leucemie.

Premierul italian Giorgia Meloni i-a transmis miercuri urări de însănătoşire grabnică lui Silvio Berlusconi, liderul Partidului Forza Italia (de dreapta), care face parte din coaliţia de extremă dreaptă aflată la conducerea Italiei.

Miliardarul şi magnatul media, care a făcut avere în domeniul televiziunii comerciale, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani şi a fost externat de la San Raffaele săptămâna trecută.

”Este o stâncă şi va scăpa şi de data asta”, a declarat miercuri seară, la plecarea de la spital, Paolo Berlusconi, fratele mai mic al celui care a fost premier în patru rânduri.

Citeşte şi: Continuă furnizarea agentului termic la Motru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS