12 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea de Florii și Paște

Cum va fi vremea de Florii și Paște

În următoarele patru săptămâni, perioadă care include Floriile și Paștele, temperaturile vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice sau, în general, apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 10 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 – 17 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17 – 24 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 aprilie – 1 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citește și: Un contrabandist de ţigări a intrat cu maşina în autospeciala poliţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS