7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent, bătut de părinții unui coleg

Adolescent, bătut de părinții unui coleg

Un băiat de 15 ani a fost agresat de tatăl unui coleg cu care avusese un conflict. Scandalul a izbucnit pe o stradă din satul Seceani, comuna Orţişoara, iar la un moment dat a intervenit şi soţia bărbatului, Mirela Pop, care este consilier local al USR în Orţişoara şi care, la rândul său, l-a bruscat pe băiat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru lovire sau alte violenţe, bărbatul fiind reţinut, scrie News.ro.

Tatăl copilului agresat de cei doi soţi a solicitat intervenţia Poliţiei. 

”La data de 23.03.2023, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani. Persoanele implicate au fost conduse la sediul secţiei fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Pe reţelele sociale, localnicii din Orţisoara i-au cerut demisia consilierei USR, în urma celor întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS