8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn adolescent care şi-a bătut fosta prietenă pe stradă ar putea fi trimis în judecată

Un adolescent care şi-a bătut fosta prietenă pe stradă ar putea fi trimis în judecată

Un adolescent de 16 ani din judeţul Argeşar putea fi trimis în judecată, pentru lovire şi distrugere, după ce şi-a agresat fosta prietenă, în miezul zilei, pe o stradă din Piteşti. Propunerea ca tânărul să fie trimis în judecată a fost formulată de către poliţiştii care au instrumentat dosarul, urmând ca procurorul să dispună dacă speţa va ajunge sau nu pe masa judecătorilor, scrie News.ro.

Băiatul în vârstă de 16 ani este din Piteşti şi nu a reuşit să termine şcoala gimnazială, fiind în prezent înscris în programul „A doua şansă”. El a ajuns să fie cercetat penal pentru loviri sau alte violenţe după ce, pe 13 februarie, în jurul orei 15.00, s-a întâlnit cu fosta sa prietenă pe o stradă din Piteşti şi a luat-o pe aceasta la bătaie, distrugându-i telefonul mobil. 

În seara aceleiaşi zile, fata, care are 17 ani, a depus plângere la Secţia 1 de Poliţie Piteşti, anchetatorii finalizând cercetările şi formulând propunere de trimitere în judecată.  

Poliţiştii amintesc că, în cazul unor infracţiuni precum cele de loviri sau alte violenţe, distrugere, sau ameninţare, punerea în mişcare a acţiunii penale este condiţionată de formularea plângerii prealabile de către victimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS