16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia care a şantajat un preot ce s-a dus cu amanta la mare, reţinută de poliție

Femeia care a şantajat un preot ce s-a dus cu amanta la mare, reţinută de poliție

O femeie din Argeş este anchetată pentru şantaj după ce l-a ameninţat pe preotul din localitatea în care locuiește că va face publice imagini cu el şi amanta. Imaginile fuseseră surprinse la mare vara trecută, iar preotul a făcut plângere la poliție după ce ele au ajuns în presă. 

Femeia, de 51 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore de magistraţii parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi se află sub control judiciar.

Totul s-a întâmplat în iulie anul trecut, când femeia respectivă, bună prietenă cu soția preotului, a obţinut fotografiile compromiţătoare.

La vremea respectivă, preotul era în proces de divorț. El fusese pedepsit de superiori, care îl trimiseseră cântăreț la mănăstire și îi puseseră în vedere să se cumințească și să se întoarcă la familie și la soția cu care era căsătorit de 30 de ani.

După ce preotul a dat o declarație notarială că renunță la divorț, a fost repus în funcție de superiorii de la Arhiepiscopie. El și-a cerut scuze în fața enoriașilor, după predica de la slujbă, și toată lumea a crezut că se împacă cu preoteasa. 

Însă preotul a plecat în vacanță pe litoralul bulgăresc cu amanta, iar procesul de divorț a continuat.

Fotografii despre care se susține că ar fi fost realizate de un detectiv particular angajat de soția duhovnicului au ajuns la presă, după ce preotul a refuzat să-și dea demisia când a fost șantajat de prietena soției.

A izbucnit un uriaș scandal uriaș, iar femeia este acum în atenţa oamenilor legii într-un dosar penal sub acuzaţia de şantaj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS