16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoții care au atacat pădurarii cu drujba și toporul au fost arestați

Hoții care au atacat pădurarii cu drujba și toporul au fost arestați

Mai mulți bărbați, care erau la furat lemne și i-au atacat pe pădurarii Ocolului Silvic privat Dragoslavele, au fost arestați. Unul dintre hoți se află în arest la domiciliu, iar doi sunt în arest preventiv, informează Hotnews.

Pădurarii au surprins, vineri, mai multe persoane în timp ce furau lemne dintr-o pădure din comuna Valea Mare Pravăț, moment în care între lucrătorii silvici și hoți a izbucnit un conflict. Hoții au început să amenințe pădurarii cu drujba și toporul, iar în timpul confruntării, unul dintre angajații ocolului silvic a fost tăiat la mână, scrie jurnaluldeargeș.

”La data de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale. Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor” transmite IPJ Argeş.

Imaginile cu agresiunea au fost postate pe Facebook.

Polițiștii au identificat persoanele implicate și au întocmit documentele necesare, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

De asemenea, a fost confiscată și cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecatoria Câmpulung a anunțat că doi bărbați au fost arestați preventiv, iar unul se află în arest la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS