14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn client a făcut scandal într-un magazin pentru că nu a găsit pui la rotisor

Un client a făcut scandal într-un magazin pentru că nu a găsit pui la rotisor

Un sucevean a fost încătușat și dus la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Suceava după ce a făcut scandal într-un magazin că nu a găsit la vânzare pui la rotisor, informează Ziare.com.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați joi după-amiază, prin apel la 112, despre faptul că la un magazin de pe str. Gheorghe Doja din Suceava are loc un scandal.

O patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a ajuns la magazinul respeectiv, în fața căruia a fost identificat un bărbat, aflat într-o stare de agitație, care la vederea polițiștilor a început să se manifeste violent verbal.

Polițiștii au stabilit că joi după-amiază bărbatul a intrat în magazinul respectiv, iar după două minute s-a îndreptat nervos către casa de marcat, la luat la înjurături pe casier și l-a amenințat cu acte de violență pe motiv că nu a găsit pui la rotisor de vânzare.

Casierul i-a solicitat bărbatului să se liniștească și să părăsească magazinul, însă acesta a continuat să îi aducă injurii. Colegii de serviciu ai casierului au reușit să-l scoată din magazin pe bărbat, au închis ușa de acces și au chemat poliția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS