7.3 C
Craiova
vineri, 1 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a furat 1.200 de euro dintr-o mașină adusă la spălătorie

Un bărbat a furat 1.200 de euro dintr-o mașină adusă la spălătorie

Un angajat al unei spălătorii auto din municipiul Câmpina a fost reţinut după ce a furat suma de 1.200 de euro dintr-un autoturism adus de o femeie la spălătorie, a informat, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, citat de Agerpres.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 56 de ani, din comuna Brebu, despre faptul că pe 10 februarie şi-a dus maşina la o spălătorie din municipiul Câmpina, iar când a ajuns la domiciliu a sesizat dispariţia sumei de 1.200 de euro care se afla în interiorul maşinii.

„În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză. În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi”, arată IJP.

Poliţiştii din Câmpina au reţinut bărbatul în cauză pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS