10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat cu datorii la pariuri a încercat să tâlhărească o farmacie

Un bărbat cu datorii la pariuri a încercat să tâlhărească o farmacie

Un șofer de ride-sharig a încercat să jefuiască o farmacie din București, dar s-a speriat și a fugit. Bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști, informază ȘtirileProTV.

    Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 19 din Capitală, fiind acuzat de tentativă de tâlhărie calificată, și a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

    „La data de 27 ianuarie, în jurul orei 22.00, Secţia 19 Poliţie a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 şi ar fi ameninţat cele două angajate cu un obiect tăietor-înţepător, solicitând banii din casele de marcat. Acesta a fugit într-o direcţie necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător”, a transmis Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

    În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de poliţişti şi a fost condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore.

    Potrivit unor surse judiciare, individul este șofer la o companie de ride-sharing și avea datorii mari la pariuri. Își întrebase chiar colegii cât de mare este pedeapsa pentru tâlhărie.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS