22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer s-a răsturnat cu TIR-ul în albia unui pârâu

Un şofer s-a răsturnat cu TIR-ul în albia unui pârâu

Un şofer care s-a răsturnat cu TIR-ul pe care-l conducea, rămânând blocat în cabină, a fost salvat luni de pompierii militari, a informat ISU Suceava, citat de Agerpres.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, pe raza localităţii Valea Putnei, şoferul rămânând încarcerat în cabina camionului răsturnat în albia pârâului cu acelaşi nume.

Potrivit sursei citate, salvatorii Suceava au acţionat contracronometru pentru a-l extrage din cabină pe şoferul care rămăsese încarcerat şi risca să intre în şoc hipotermic din cauza apei care pătrunsese în cabină.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că şoferul a fost extras din capul tractor al autovehiculului, fiind conştient şi cooperant şi a fost predat echipajelor de la ambulanţă care i-au acordat primul ajutor medical.

„Datorită intervenţiei susţinute a echipajului de descarcerare, victima a fost extrasă la timp şi predată cadrelor medicale aflate la faţa locului”, a spus Găleată.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare, cu sprijinul a două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS