11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat care şantaja o femeie cu poze indecente, prins când fugea din ţară

Un bărbat care şantaja o femeie cu poze indecente, prins când fugea din ţară

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a şantajat o femeie din Câmpulung Moldovenesc cu publicarea unor imagini indecente, iar aceasta i-a plătit 20.000 de lei. Bărbatul a fost reţinut la frontieră, când se pregătea să iasă din ţară, informează Agerpres.

Pe 31 decembrie 2022, o femeie din Câmpulung Moldovenesc a depus plângere la poliţie arătând că a fost constrânsă prin ameninţări cu acte de violenţă şi publicarea de imagini compromiţătoare de către un bărbat de 33 ani să-i dea suma de 20.000 de lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranşe.

Bărbatul a trimis prietenului femeii mai multe fotografii în care aceasta era în ipostaze indecente, folosind un cont de pe o aplicaţie informatică.

Pe 21 ianuarie, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, fiind ridicate mai multe telefoane mobile de pe care pot fi administrate probe şi dispozitive sau medii de stocare a datelor electronice pe care puteau fi memorate fişiere electronice compromiţătoare pentru femeie, fotografii, alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârşirea infracţiunilor.

Bărbatul şantajist nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor, iar poliţiştii au emis mandat de aducere pe numele său şi au solicitat darea în consemn la frontieră.

Pe 26 ianuarie, el a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în PTF Borş. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violare a vieţii private.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS