16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLovit de tren când s-a dus să-și ia valiza căzută pe șine

Lovit de tren când s-a dus să-și ia valiza căzută pe șine

Un bărbat din Italia a murit după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să-și recupereze valiza căzută pe șine în seara zilei de 26 ianuarie, în gara internațională Termini din Roma, scrie Fanpage.

Bărbatul, care avea 48 de ani și era originar din provincia Bari, se afla pe peron, în jurul orei 21.00, în seara zilei de joi. El stătea pe o bancă, așteptând trenul cu care urma să ajungă acasă, când valiza lui cu roți a luat-o singură din loc și a ajuns pe calea ferată. Bărbatul a coborât de pe peron să o recupereze și a fost lovit de un tren.

Trenul nu avea călători și era staționat în momentul acela, deci nu este exclus ca, din acest motiv, bărbatul să fi crezut că nu se va mișca. Garnitura se îndrepta spre depou și a pornit exact când bărbatul se afla pe șine. Nu este exclus ca bagajul să se fi înțepenit, împiedicându-l pe bărbat să se miște la timp.

Conductorul trenului nu l-a văzut și și-a continuat cursa.

Alarma a fost trasă la scurt timp după ora 21.00 de alți călători care au trecut pe peron și au descoperit cadavrul întins pe șine. 

Poliția feroviară italiană a deschis o anchetă și a analizat imaginile camerelor video de supraveghere din gară pentru a reconstrui dinamica tragediei și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS