14.3 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat împușcat de un vânător care l-a confundat cu un fazan

Bărbat împușcat de un vânător care l-a confundat cu un fazan

Un bărbat care participa, sâmbătă, la o partidă de vânătoare autorizată, în judeţul Hunedoara, a fost împuşcat accidental de un alt vânător, care încerca să ţintească un fazan. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, conştient şi în stare stabilă, informează News.ro.

Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată, sâmbătă, despre faptul că, în cadrul unei acţiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împuşcare un membru vânător participant. 

”În urma cercetărilor la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în cadrul acţiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizaţii emise pentru recoltarea de fazani, vulpi şi şacali, la care au participat 13 vânători şi un candidat, unul dintre vânătorii participanţi, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deţinută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împuşcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împuşcare cu alice la nivelul braţului, al umărului drept şi al feţei”, a informat Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Orăştie şi, ulterior, la Spitalul Judeţean din Deva, fiind conştient şi stabil.

În urma cercetărilor, au fost prelvate probe materiale şi a fost ridicată arma şi muniţia persoanei care a tras focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS