24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRuse face furori în proba de dublu! România are o jucătoare în sferturi la AO

Ruse face furori în proba de dublu! România are o jucătoare în sferturi la AO

Una dintre cele mai frumoase reușite din acest an de la Australian Open îi aparține Gabrielei Ruse. Perechea româno-ucraineană Ruse/Kostiuk s-a calificat în sferturile probei feminine de dublu după ce a întrecut cuplul ceh Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova, cu scorul de 6-3, 6-4, luni, la Melbourne. Ruse şi Kostiuk au obţinut victoria după o oră şi 21 de minute.

După ce au dominat primul set (6-3), Ruse şi partenera sa au fost conduse cu 3-1 în actul secund, dar au câştigat patru ghemuri la rând şi s-au impus în cele din urmă cu 6-4.

Ruse şi Kostiuk şi-au asigurat un cec de 116.500 de dolari australieni şi 430 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în turul următor contra câştigătoarelor din meciul care opune perechile Monica Niculescu (România)/Viktorija Golubic (Elveţia) şi Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia/N.4), care se va juca tot luni. Astfel, în cazul în care Monica și colega sa vor câștiga meciul de astăzi, România va avea cu siguranță o jucătoare în semifinalele Australian Open.

Citește și: Marile surprize de la AO! Swiatek și Gauff, eliminate în optimile de finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS