15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA încercat să evadeze din arestul poliţiei spărgând peretele

A încercat să evadeze din arestul poliţiei spărgând peretele

Un tânăr de 20 de ani cercetat pentru tâlhărie, recidivist și cu o condamnare la activ, a încercat să evadeze din arestul Poliției Capitalei spărgând peretele cu bucăți din cadrul metalic al patului. Poliția Capitalei a anunțat că se fac verificări „pentru a se stabili condițiile în care a avut loc incidentul”, urmând ca la finalul acestora să fie luate măsuri, scrie Hotnews.

Poliția Capitalei a anunțat luni că în 11 ianuarie polițiștii de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă au constatat că într-o cameră de deținere a fost distrusă tencuiala unui perete, din zona geamului. În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de tentativă la evadare și distrugere.

„Din verificările efectuate a reieșit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranța deținerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle și burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coș de gunoi, de sub pat. (…)

De asemenea, au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condițiile în care a avut loc incidentul, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Tânărul care a încercat să evadeze are antecedente, având și o condamnare pentru fapte similare. El a reușit să distrugă tencuiala de lângă geam și s-a oprit când a ajuns la cărămidă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS