17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân expulzat de șase ori din Marea Britanie, condamnat la închisoare

Român expulzat de șase ori din Marea Britanie, condamnat la închisoare

Un imigrant ilegal din România expulzat din Marea Britanie de șase ori în ultimii șapte ani pentru infracțiuni de furt și fraudă a fost închis pentru doi ani după ce s-a întors din nou în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Nicu Marin, în vârstă de 44 de ani, cu un cazier judiciar vast, a fost încarcerat după ce noua legislație a oferit judecătorilor puteri mai mari în materie de condamnare.

Marin, tată a cinci copii, a primit o pedeapsă de 27 de luni de închisoare.

Este de așteptat ca acesta să fie deportat pentru a șaptea oară după ce va executa jumătate din pedeapsa cu închisoarea.

Bărbatul are 20 de condamnări pentru 41 de infracțiuni, dintre care multe sunt pentru furt și fraudă. După fiecare deportare el s-a întors în Marea Britanie prin diferite porturi din Irlanda și Irlanda de Nord.

Marin a fost expulzat prima dată în octombrie 2015, dar s-a întors în Marea Britanie în 2016, când numele său a fost semnalat după ce a fost prins furând din magazine.

Românul a fost deportat din nou în noiembrie 2016, dar două săptămâni mai târziu a revenit în țară prin Holyhead. Din nou a fost deportat, dar a mai fost îndepărtat din Marea Britanie de două ori, în martie 2017 și aprilie 2018. În noiembrie 2019, a fost găsit locuind la o adresă din Chapeltown și a primit o pedeapsă de patru luni de închisoare, cu suspendare timp de 18 luni.

Marin a cerut apoi să se căsătorească cu o femeie în Marea Britanie în septembrie anul trecut, înainte de a fi arestat la adresa sa din Beeston în noiembrie. El a susținut că s-a întors în țară în august anul trecut prin Dover și că a obținut un loc de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS