10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavru găsit în trenul de aterizare al unui avion venit la Londra din Africa

Cadavru găsit în trenul de aterizare al unui avion venit la Londra din Africa

Angajații aeroportului Gatwick din Londra au găsit, în dimineața zilei de 7 decembrie 2022, un cadavru în trenul de aterizare al unui avion deținut de compania aeriană Tui, care tocmai aterizase pe aeroportul londonez. Informațiile au fost făcute publice abia acum de Daily Mail, citat de Rotalianul.

„Poliția a fost chemată după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit în trenul de aterizare al unei aeronave pe aeroportul Gatwick, sosită din Gambia, în jurul orei 4 dimineața, pe 7 decembrie. Ofițerii investighează și va fi pregătit un raport din partea medicului legist”, au transmis autoritățile britanice într-un comunicat de presă.

Potrivit celor relatate de autoritățile din Gambia pentru presa britanică, nu este cunoscută încă identitatea bărbatului sau alte detalii despre el, acesta neavând documente asupra sa.

Reprezentanții companiei aeriene Tui au refuzat să comenteze asupra acestui dramatic episod, invocând faptul că există o anchetă a poliției în curs.

Foarte probabil, bărbatul a decedat din cauza frigului suferit în timpul zborului în trenul de aterizare, aeronava parcurgând o distanță de aproape 5.800 de kilometri, din Banjul, capitala Gambiei, și până la Londra.

Nu este primul caz de acest gen înregistrat în Europa

Nu este primul caz de acest gen înregistrat în Europa. În dimineața zilei de 27 octombrie din acest an, lucrătorii aeroportului din orașul german Frankfurt au găsit un trup neînsuflețit în trenul de aterizare al unui avion care venea din Teheran, Iran.

În 2015, autoritățile olandeze au descoperit un cadavru în trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Themba Cabeka, un alt pasager clandestin care s-a agățat de trenul de aterizare al unui avion Jumbo, a supraviețuit unui zbor de 11 ore și peste 9.000 de kilometri din Africa de Sud la Londra, la data de 18 iunie 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS