1.4 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateAdolescentul care şi-a violat fosta prietenă în toaleta unui mall a fost arestat

Adolescentul care şi-a violat fosta prietenă în toaleta unui mall a fost arestat

Adolescentul de 17 ani care a violat-o, în urmă cu mai multe zile, pe fosta lui prietenă, de 15 ani, în toaleta unui mall din Galaţi, a fost arestat, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă remis marţi noapte de IPJ Galaţi, marţi, 6 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Galaţi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au făcut şase percheziţii domiciliare, atât la adresa de domiciliu a adolescentului, cât şi în alte locuri în care se bănuia că este ţinut ascuns de rude. Băiatul nu a fost însă găsit.

Ulterior, în cursul aceleaşi zile, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat şi adolescentul, însoţit de un apărător ales.

În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi a dispus arestarea preventivă a băiatului pentru 30 de zile.

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

La finalul lunii noiembrie, adolescentul a violat în toaleta unui mall din Galaţi o fată, de 15 ani, care îi fusese prietenă. Conform victimei, cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător, iar băiatul ar fi fortaţ-o să intre într-un grup sanitar, unde ar fi violat-o, ameninţând-o cu acte de violenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS