4.8 C
Craiova
joi, 2 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateO femeie a fost despăgubită cu 10.000 de euro după ce şi-a fracturat mâna în autobuz

O femeie a fost despăgubită cu 10.000 de euro după ce şi-a fracturat mâna în autobuz

O ieșeancă și-a rupt mâna după ce un șofer de autobuz al Companiei de Transport Public a frânat brusc. Femeia a dat în judecată societatea şi a cerut despăgubiri materiale de 8.700 lei, precum și 300.000 de lei ca daune morale. Judecătorii au considerat că 10.000 de euro sunt suficienți, relatează Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în septembrie 2019. În urma frânei bruște puse de șoferul autobuzului în care se afla, M.T. a suferit o dublă fractură a antebrațului. A avut nevoie de aproape trei luni de îngrijiri medicale și de recuperare funcțională.

În fața instanței, femeia a spus că înaintea accidentului era o persoană activă, cu activități în domeniul masajului, pe care acum nu le mai poate desfășura. În plus, a rămas cu fobii legate de deplasarea în autovehicule.

Magistrații au fost de acord că aceasta ar merita să primească pentru suferința sa 10.000 de euro.

„Despăgubirile acordate trebuie să păstreze un raport rezonabil de proporţionalitate cu dauna suferită, în scopul asigurării unei juste compensaţii a suferinţelor pe care le-au îndurat sau eventual mai trebuie să le îndure terţele persoane păgubite”, au precizat magistrații Judecătoriei.

Asiguratorul a făcut apel, iar dosarul a intrat pe rolul Curții de Apel, dezbaterile urmând să aibă loc la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS