-1.9 C
Craiova
duminică, 5 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateProstituate trimise în judecată pentru că își drogau clienții și îi jefuiau

Prostituate trimise în judecată pentru că își drogau clienții și îi jefuiau

Trei prostituate din Bistrița și individul care le „proteja” au fost trimiși în judecată, după ce femeile au drogat mai mulți bărbați, cărora le-au furat bunurile de valoare și banii de pe card.

  Una dintre victime a ajuns la spital și a fost în pericol să-și piardă viața din cauza cantității mari de droguri puse în băutură.

  Cele trei prostituate și individul care obținea foloase de pe urma lor au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, arată publicația Bistrițeanul.

  Potrivit anchetatatorilor, cele trei femei racolau bărbați și îi invitau la un pahar de alcool, prilej cu care le strecurau droguri în băutură. Apoi femeile îi lăsau pe aceștia fără bani, bunuri și carduri. Unul dintre bărbați ar fi ajuns la spital din cauza drogurilor consumate involuntar.

  „Totul se petrecea foarte rapid de la momentul ingerării alcoolului ce conţinea respectiva substanță narcotică, pe fondul servirii alcoolului de către inculpați și încurajării consumului de alcool, timp în care inculpatele le făceau avansuri sexuale victimelor.

  În a doua etapă, victimele ajungeau într-o vădită stare de neputință psihică și fizică și erau deposedate, fără să-și dea seama, de bani și bunuri, realizând de cele mai multe ori cele întâmplate abia a doua zi“, se arată în rechizitoriu.

  Prostituatele au ajuns până acolo încât i-au dus pe bărbați la bancomate pentru a scoate bani de pe cardurile deținute, au mai stabilit anchetatorii.

  ȘTIRI VIDEO GdS

  ȘTIRI GdS